Migos brengt op kung fu geïnspireerde videoclip voor ‘Stir Fry’ uit

Geschreven door op 29 januari 2018 om 12:57
Migos - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredits: The Come Up Show - (CC BY 2.0)

De driekoppige rapgroep Migos is terug met de release van een nieuwe videoclip! De heren brachten eerder hun derde album ‘Culture II’ uit, welke de track ‘Stir Fry’ bevat. Nu is er een muziekvideo bij de track uitgebracht.

Migos komt met nieuwe muziekvideo

Eerder bracht de, uit Atlanta afkomstige, groep het albumCulture II’ uit. De track ‘Stir Fry’ werd op 20 december uitgebracht als single, en nu is er eindelijk een muziekvideo voor de track uitgebracht.

De videoclip vindt plaats in het Kowloon district van Hong Kong. Migos speelt hier mahjong in een bar en waagt zich aan de Chinese krijgskunst kung fu. De video is een eerbetoon aan het gouden tijdperk van Kung-Fu films. De clip is geregisseerd door Sing J. Lee. De regisseur is onder andere verantwoordelijk voor videoclips van Halsey, Charlie XCX en Years & Years. ‘Stir Fry‘ werd geproduceerd door niemand minder dan Pharell Williams. De rapper, zanger en producer maakt ook een cameo in de clip.

Grammy nominaties

Offset, Quavo en Takeoff vormen dé hotste rapgroep van het moment. Hits als ‘Versace‘, ‘Bad & Boujee’ en ‘T-shirt‘ zorgden ervoor dat de trap-rappers hun naam in de muziekindustrie officieel konden vestigen.

De mannen hebben met ‘Bad and Boujee‘ in 2016 hun grootste hit uitgebracht. Migos maakte dit jaar zelfs voor het eerst kans op maar liefst twee Grammy’s in de categorieen ‘Best Rap Performance’ en ‘Best Rap Album’. De rappers mochten de onderscheidingen helaas niet mee naar huis nemen.

‘Stir Fry’

Bekijk hieronder de videoclip voor de Migos-single en laat ons de poll weten wat je van de clip vindt:

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Migos Nieuws · Nieuws · Videos