Metalcore band Of Mice & Men in 2018 naar Melkweg

Geschreven door op 15 december 2017 om 12:32
Of Mice & Men - Fotocredits: Persbericht KINDA (mail)

Goed nieuws voor fans van Of Mice & Men! De Amerikaanse metalcore band staat in april 2018 op het podium in Melkweg Amsterdam. 

Of Mice & Men naar Melkweg

De bandleden reizen op vrijdag 6 april 2018 langs Melkweg Amsterdam. Het concert is onderdeel van hun Europese toernee. De band speelt in de Max. Begin 2018 verschijnt het nieuwe album van de groep, ‘Defy’. De rockers stonden al twee keer eerder in Melkweg.

Eind vorig jaar vertrok frontman Austin Carlile uit de band vanwege gezondheidsproblemen, daardoor werd ook de tour van de band geannuleerd. Sindsdien heeft bassist Aaron Pauley de zang op zich genomen en de band maakte begin dit jaar al hun live-debuut in de nieuwe opstelling. Ook verscheen in april 2017 de eerste single met Aaron Pauly als zanger: ‘Unbreakable’.

Tickets

Tickets voor Of Mice & Men zijn onder andere te verkrijgen via de website van Ticketmaster. De verkoop start op maandag 18 december.

 

 

Defy

De bandleden brengen begin 2018 het naar eigen zeggen grensverleggende studioalbum ‘Defy’ uit. De gelijknamige titeltrack van het album kwam op 26 november uit. De plaat bestaat uit 12 nieuwe tracks, en is al vooruit te reserveren via Bol.com.

YouTube player

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.