Frank Turner & The Sleeping Souls naar Nederlandse poppodia

Geschreven door op 29 januari 2018 om 12:55
Frank Turner & the sleeping souls - Fotocredits Roberta - Flickr (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van Frank Turner! De Britse folkpunker geeft in het najaar van 2018 samen met zijn band een tweetal concerten in Melkweg en 013 poppodium.

Frank Turner naar 013

De Britse muzikant en zijn band The Sleeping Souls komen weer naar Nederland, met twee shows! Op zaterdag 20 oktober 2018 staan de muzikanten in 013 poppodium in Tilburg. Vervolgens staan zij op vrijdag 9 november 2018 in de Amsterdamse Melkweg.

De concerten zijn onderdeel van Turners eerste wereldtournee: ‘Be More Kind Tour’, waarvan ook het gelijknamige album zal uitkomen.

Tickets

Tickets voor Frank Turner zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Be More Kind

De tournee van de zanger is gelijknamig aan zijn volgende album, de opvolger van Songbook uit 2017. Het zevende album van de folkpunker, ‘Be More Kind’, verschijnt op vrijdag 4 mei 2018. Onlangs gaf Turner al een voorproefje van zijn nieuwe muziek, namelijk met de single ‘1933’. Dit nummer verscheen op maandag 29 januari, en is hier te beluisteren.

 

Bron: Melkweg, 013, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.