Cirque du Soleil naar Ziggo Dome en Ahoy met show OVO

Geschreven door op 14 maart 2023 om 11:25
Cirque du Soleil: OVO - Foto: Ed Schipul (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Cirque du Soleil keert terug in Nederland! Het spektakel is in september te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome en Rotterdam Ahoy met de voorstelling OVO.

Cirque du Soleil OVO naar Ziggo Dome en Ahoy

Cirque du Soliel’s OVO komt voor het eerst naar Nederland! De spectaculaire show vol acrobatiek, humor, zang en dans is in september in zowel de Ziggo Dome in Amsterdam als Rotterdam Ahoy te bewonderen. Tijdens de voorstelling krijgt het publiek een kleurrijke blik op een nieuwe dag in het leven van insecten door middel van een feest van energie en beweging.

OVO is van 7 tot en met 10 september 2023 te zien in de Ziggo Dome in Amsterdam. Van 14 tot en met 17 september 2023 is het spektakel in Rotterdam Ahoy te bewonderen.

Concertkaarten

Tickets voor de shows gaan op vrijdag 17 maart 2023 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plek bij de show!

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.