The Baseballs voor een exclusieve show naar Utrecht

Geschreven door op 11 mei 2016 om 17:13
The Baseballs - Fotograaf: René Keijzer (Wikimedia Commons)

Duitse rockabilly-trio The Baseballs komen naar Nederland! Op 6 oktober waan je je in de jaren ’50 en ’60 tijdens het concert in TivoliVredenburg.

The Baseballs concert

The Baseballs

The Baseballs – Fotograaf: René Keijzer | commons.wikimedia.org

Als onderdeel van de Hit Me Baby…Tour zijn The Baseballs in Nederland! Het trio (tijdens het concert een zevental) geeft een exclusieve show in TivoliVredenburg. Op donderdag 6 oktober laten ze de boel weer swingen! Verwacht naast de topcovers ook nummers van het album dat in de zomer uitkomt.

The Baseballs tickets

Kaartjes voor het concert zijn vanaf vrijdag 13 mei om 10:00 uur verkrijgbaar. Deze kan je onder andere vinden op de site van Ticketmaster.

Rock ’n roll

De rock and roll band afkomstig uit Duitsland is in 2007 opgericht maar is pas echt doorgebroken in 2009. Het trio heeft grote hits een fifties en sixties touch gegeven. De Duitsers hebben bijvoorbeeld rock and roll covers gemaakt van de topnummers ‘Umbrella’ en ‘Hot n Cold’. Deze heruitvoeringen staan op hun debuutalbum ‘Strike!’. In verschillende Europese landen is de plaat goud en platinum gegaan.

In de zomer maken ze een comeback met een nieuw album dat ‘Hit Me Baby…’ gaat heten.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.