Adele boos op ‘sexy’ artiesten

Geschreven door op 26 september 2012 om 15:43
Adele - Fotocredits: kristopher Harris (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Adele vindt het niet kunnen dat artiesten seks gebruiken om maar albums te verkopen. Ze is in een interview met The Sun kritisch op haar collega’s die alles doen om maar wat meer geld binnen te krijgen.

In het interview met het Britse blad The Sun haalt Adele hard uit naar artiesten die in ondergoed op het podium of op een albumhoes staan om de verkopen te verhogen. Ze is dan ook van mening dat succes er niet van af hangt van hoe een artiest er uit ziet.

De 24-jarige is ook van mening dat veel video’s van artiesten ook nog eens helemaal zijn bewerkt, waardoor ze er beter uit zien dan in het echt. “Ik heb ze van dichtbij gezien en ze zien er niet eens zo uit!”.

Volgens Adele hebben de uitspraken er niets mee te maken met het feit dat ze zelf een ‘plus size’ popster is. Zo zegt de Britse zangeres in het interview: “Ik sta er gewoon en zing. Ik zit er niet mee dat ik een maatje meer heb en zo veel dikker ben dan andere artiesten”. Het maakt niet uit hoe je er uitziet, als je maar tevreden bent met jezelf.” 

Adele – Rolling In The Deep

Overzicht van Adele Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws