Metronomy in najaar 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 1 mei 2019 om 12:00
Metronomy - Credits: Junkyardsparkle - Bron: Wikimedia Commons (CC0 1.0)

In oktober 2019 staat de band Metronomy in de Amsterdamse Melkweg! Het concert maakt deel uit van een grote wereldtournee.

Metronomy naar Melkweg

Metronomy komt op maandag 28 oktober 2019 naar Nederland! De elektronische band geeft deze avond een optreden in zaal MAX van Melkweg Amsterdam. Tijdens het concert komt muziek van oudere albums voorbij, maar is ook materiaal van de toekomstige plaat te horen. Wanneer deze uitkomt en hoe het album gaat heten, is nog niet bekend.

Kaartverkoop

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 3 mei 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Metronomy

Het project van Joe Mount is uitgegroeid tot één van Groot-Brittannië’s grootste en meest verrassende exportbands. Hoewel de formatie al sinds 1999 bij elkaar is, brachten ze pas in 2006 het debuutalbum ‘Pip Paine‘ uit. Dit jaar viert de groep het tienjarig jubileum van het studioalbum ‘Nights Out met een speciale uitgave van de plaat.

Beluister hier de single ‘Heartbreaker’, afkomstig van dit album:

YouTube player

 

Bron: Melkweg, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.