Testament, Exodus en Death Angel samen naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 30 juli 2019 om 12:03
Dynamo Metalfest 2021, Testament - Foto: Rockman (Wikimedia Commons, CC BY 3.0)

Fans van thrashmetal kunnen begin 2020 in TivoliVredenburg terecht! De bands Testament, Exodus en Death Angel reizen in februari samen naar het Utrechtse poppodium.

Testament, Exodus en Death Angel naar TivoliVredenburg

Testament komt volgend jaar naar TivoliVredenburg! De Amerikaanse thrashmetalgigant reist in februari 2020 naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg. De band wordt hier bijgestaan door niemand minder dan bands Exodus en Death Angel. Het thrashmetal-trio betreedt het Utrechtse podium op zondag 16 februari 2020.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op woensdag 31 juli in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bay Area thrashmetal

Testament, Exodus en Death Angel zijn allen onderdeel van de iconische Bay Area thrashmetal-scene. De naam van de stroming verwijst naar de opkomst van een groot aantal iconische thrashmetalbands in de San Francisco Bay Area te Californië. De Bay Area wordt dan ook gezien als de geboorteplaats van het thrashmetal-genre.

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.