Scandinavisch folkduo My Bubba voor concert naar Vondelkerk

Geschreven door op 16 maart 2016 om 11:32

Het Scandinavische folkduo My Bubba komt voor een concert naar de Vondelkerk. Het concert wordt georganiseerd door Paradiso.

My Bubba naar Vondelkerk

Goed nieuws voor fans van My Bubba! De Scandinavische folkzangeressen komen voor een intiem concert naar de Vondelkerk in Amsterdam. Het concert wordt georganiseerd door Paradiso en vindt plaats op zaterdag 7 mei om 20:30 uur ’s avonds.

De voorverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 18 maart om 10:00 uur ’s ochtends via de Nederlandse website van Ticketmaster.

Scandinavisch folkduo

Het Scandinavische folkduo ging de afgelopen jaren al op tour met Damien Rice, schreef muziek met Matthew E. White, had opnamesessies met Noah Georgeson en zong karaoke met Gillian Welch. Ondertussen zijn hun albums meer dan vijf miljoen keer beluisterd via Spotify!

Het duo maakt met hun breekbare stemmen warme folkliederen. Het derde studioalbum Big Bad Good verschijnt dit jaar nog op 15 april!

 

Bron: Paradiso

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.