Melanie Martinez in december naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 30 juli 2019 om 10:45
Melanie Martinez - Foto: DeShaun Craddock (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Melanie Martinez komt naar Nederland! De Amerikaanse zangeres reist aankomend najaar naar Amsterdam voor een show in de Melkweg.

Melanie Martinez naar de Melkweg

Goed nieuws voor fans van Melanie Martinez! De New Yorkse singer-songwriter komt aankomend najaar naar Nederland voor een concert in de Melkweg. Martinez betreedt het podium van zaal Max op maandag 16 december. Het Amsterdamse optreden is onderdeel van Melanie’s ‘THE K-12 TOUR’.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 9 augustus in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘K-12’

De 24-jarige Martinez nam in 2012 deel aan de Amerikaanse versie van talentenjacht The Voice, waar ze de laatste zes wist te bereiken. In 2015 bracht de zangeres haar debuutalbum uit, getiteld ‘Cry Baby’. De plaat krijgt binnenkort eindelijk een opvolger, want in september brengt Melanie haar tweede studioalbum uit. Het nieuwe album, getiteld ‘K-12’, verschijnt op vrijdag 6 september.

YouTube player

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.