Trijntje Oosterhuis zingt ook Michael Jackson-nummers in Ziggo Dome

Geschreven door op 25 maart 2019 om 12:26
Trijntje Oosterhuis - Fotocredits: Maurice, Haags Uitburo (Flickr)

Over een week staat Trijntje Oosterhuis in een uitverkochte Ziggo Dome, waar zij ook nummers van Michael Jackson gaat vertolken. Dit laat de zangeres weten in een interview met ANP.

Trijntje Oosterhuis zingt Michael Jackson

Op zaterdag 30 maart 2019 geeft Trijntje Oosterhuis een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Tijdens de jubileumshow komen alle grote hits van de artieste voorbij. Zo ook nummers van Michael Jackson, laat de Nederlandse zangeres weten in een interview met ANP. Ondanks de documentaire blijft Oosterhuis fan van het repertoire van The King of Pop: “Het is natuurlijk heftig allemaal, maar voor mij doet het niks af aan de legacy die Michael Jackson muzikaal heeft achtergelaten, en dat koester ik in mijn hart.”

Voorprogramma Jackson

De zangeres geeft aan veel te hebben met de muziek van de inmiddels overleden zanger. Na de dood van Jackson bracht Trijntje de tribute plaat ‘Never Can Say Goodbye‘ uit. Op dit album zijn nummers van Michael te horen, gestoken in een akoestisch jasje. De artieste vertelt dat haar show niet compleet zou zijn zonder een aantal van deze nummers: “Al die liedjes, je kan ervan vinden wat je vindt, het zijn gewoon geweldige songs. Ik heb daar heel veel mee getoerd, mijn publiek is daar ook heel erg mee verwant geraakt. Het zou heel raar zijn als ik dat element van mijn carrière opeens niet vertegenwoordig.”

Jubileum

Tijdens haar concert in de Ziggo Dome viert de ‘Walk Along‘-zangeres haar vijfentwintig jaar durende carrière in de muziekwereld. Op Instagram heeft Trijntje laten weten erg uit te kijken naar haar uitverkochte show:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wauw!!!!!! ???????????????????@Ziggodome is helemaal UITVERKOCHT!!!!! Wat een groot cadeau! Ik ben hier ZO BLIJ MEE EN ZO DANKBAAR VOOR!! Het wordt echt een prachtige avond! Kan niet wachten! Op dit moment werken ruim 150 man voor wel 200% nog keihard aan de laatste loodjes voor 30 maart!! Een heel groot Dream Team heb ik om mij heen staan waarmee we deze avond allemaal samen naar een groot hoogtepunt zullen brengen! En ik realiseer me nu ook weer meer dan ooit dat de weg er naar toe minstens even leuk is als de avond zelf zal worden!!! Een liefdevolle shout-out naar iedereen die zich de pleuris werkt en mij zo veel inspiratie geeft in dit proces ????! Vanavond zit ik bij @dwddtv met nog meer leuk nieuws!!! Kijken jullie?? #leuknieuws #uitverkocht #ziggodome #dankbaar #dreamteam #samenwerking #jubileum #dewegernaartoe #inspiration #dwdd

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

Bronnen: RTL Boulevard, Instagram 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.