Conchita Wurst ondergaat drastische metamorfose en is onherkenbaar

Geschreven door op 25 maart 2019 om 12:24
Conchita Wurst - Fotocredits: Albin Olsson - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Conchita Wurst is onherkenbaar. De voormalig Songfestivalwinnaar heeft de schaar in de lange lokken gezet en heeft een bizarre metamorfose ondergaan.

Metamorfose Conchita Wurst

Conchita Wurst heeft een metamorfose ondergaan en is vrijwel onherkenbaar! In 2014 werd de Oostenrijker bekend door zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival, dat hij won met het nummer ‘Rise Like A Phoenix’. Wurst werd bekend als ‘vrouw met baard‘, maar is nu een compleet andere weg ingeslagen. Tom Neuwirth, zoals hij echt heet, heeft afstand genomen van de powervolle ballads, de lange lokken en de donkere baard. Eind februari 2019 verscheen Neuwirth al zonder haar in het openbaar, maar nog wel met de wereldberoemde baard. Nu is zowel zijn baard als zijn korte hoofdhaar platinablond geverfd.

Einde van Conchita?

Het lijkt erop alsof Tom afstand doet van zijn vrouwelijke alter ego. Toch pronkt de artiestennaam WURST nog steeds op de hoes van zijn single ‘Trash All The Glam’. Wel liet platenmaatschappij Sony al weten dat de zanger voortaan stoere, stevige elektromuziek uitbrengt, wat het tegenovergestelde is van de muziek die hij eerst maakte. Waarom Neuwirth afstand heeft genomen van zijn leven als diva, is niet bekend. Wel gaf de artiest in 2017 aan Conchita niet meer nodig te hebben. Tegen het Duitse Die Welt zei de zanger dat hij “haar vroeg of laat zou moeten vermoorden, om weer door te kunnen in zijn carrière“.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

LOVE being blond

Een bericht gedeeld door Conchita WURST (@conchitawurst) op

 

Bron: Die Welt, Instagram, Sony

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Conchita Wurst Nieuws · Fun Content · Nieuws · Roddels