Joker – Live In Concert in mei 2020 naar Carré

Geschreven door op 10 februari 2020 om 10:46
Blue Planet II Live in Concert, The Legend of Morricone, Metropole Orkest, Star Wars Live In Concert, Joker Live In Concert, avond van de filmmuziek, klassiek, orkest, viool - Credits: Pixabay (publiek domein)

De muziek van de award-winnende film Joker komt dit voorjaar naar Carré! De film wordt in mei 2020 vertoond onder begeleiding van een voltallig liveorkest.

Joker – Live In Concert naar Carré

De film Joker wist in de nacht van maandag 10 februari twee Oscars in de wacht te slepen, waaronder de prijs voor beste muziek. Op maandag 11 mei 2020 kunnen fans van de film deze muziek live bewonderen tijdens de show ‘Joker – Live In Concert’!

De baanbrekende film wordt tijdens het concert vertoond onder begeleiding van een voltallig liveorkest, dat de muziek van componiste Hildur Guðnadóttir live ten gehore brengt.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 14 februari 2020 in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.