Backstreet Boys bezorgd om Gaga

Geschreven door op 16 april 2010 om 10:12
Lady Gaga - Foto: Justin Higuchi (Wikimedia Commons)

De Backstreet Boys waren onlangs op hetzelfde moment als Lady Gaga aan het touren in Nieuw-Zeeland. De inmiddels volwassen mannen willen haar graag op zakelijk vlak adviseren zodat zij niet dezelfde fouten maakt als zij in het verleden.

Brian Littrell zou graag haar mentor willen zijn zodat ze niet platzak thuis komt na haar tour.

“Ze heeft kennelijk drie privévliegtuigen die continu met haar mee vliegen. Ik wil haar gewoon zeggen dat ze na de tour verder moet werken want als je over je budget heen gaat kom je thuis en is het van ‘Ja, de tour was geweldig maar ik ben blut’,” aldus Brian.

Nick zegt: “We zijn nu veel slimmer. De enige mensen die we konden vertrouwen waren wij zelf.”

Howie was een grote hulp die erg financieel was ingesteld en daarom alle zakelijke activiteiten op zich nam. “We zijn allemaal erg betrokken bij de groep en zorgen ervoor dat alle rekeningen op tijd binnen waren voor de tour begon,” aldus Howie.

We hopen dat GaGa’s spaarrekening goed gevuld blijft zodat haar ‘Haus of GaGa’  kan blijven bestaan samen met haar creatieve hersenspinsels.

Bron: Tmf.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: