Sons Of The East exclusief naar Hedon Zwolle

Geschreven door op 7 augustus 2019 om 11:11
Emil Landman, Concert Publiek - Foto publiek domein

Sons Of The East komt naar Nederland! De Australische indiefolkband komt in november naar Zwolle voor een exclusieve show in Hedon.

Sons Of The East exclusief naar Hedon

Goed nieuws voor fans van Sons Of The East! De Australiërs brengen hun ‘Unplugged Tour’ aankomend najaar naar Nederland. Het indiefolktrio reist in november naar Zwolle voor een show in poppodium Hedon. De muzikanten betreden het podium van de Kleine Zaal op vrijdag 22 november.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de website van Hedon. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘It Must Be Luck’

Het uit Sydney afkomstige trio is sinds 2011 actief en bracht in die tijd meerdere EP’s uit. De band heeft inmiddels ook buiten Australië voet aan de grond gekregen en speelde al voor uitverkochte zalen in onder andere Barcelona, Madrid, Leeds en Berlijn. Benieuwd naar de sound van de indiefolkband? Check dan hier de single ‘It Must Be Luck’:

YouTube player

 

Bron: Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.