Justin Bieber aangeklaagd voor stelen creditcard

Geschreven door op 24 oktober 2012 om 14:13
Justin Bieber - Fotocredits Pascal Parvex (Wikimedia Commons)

Een Amerikaanse man die claimt de vader van Selena Gomez te zijn heeft Justin Bieber aangeklaagd. Niet alleen zou Bieber zijn creditcard hebben gestolen, ook zou de popster vreemd zijn gegaan met onder meer Katy Perry.

Justin Bieber is in de Amerikaanse Michigan aangeklaagd door een man die claimt dat Justin Bieber zijn creditcard heeft gestolen. De Canadese popster zou die creditcard gebruikt hebben voor een penisvergroting. Daarnaast zou Justin volgens de man vreemd zijn gegaan met Ke$ha, Rihanna en Penelope Cruz. Hoe de man dit weet is vooralsnog onbekend…

De man, die met volle overtuiging claimt de vader van Selena Gomez te zijn, zou ook nog geld krijgen van Bieber. Justin zou namelijk Selena zwanger hebben gemaakt en de kosten van de abortus zou hij nooit aan “de vader van Selena” hebben terugbetaald.

De man houdt daar nog niet op, zo beweert hij dat rapper Usher op 4 juli 2012 in zijn huis zou zijn gekomen en vuurwerk zou hebben afgestoken in zijn achterste. Ondertussen zou hij zeer hard het nummer ‘Firework’ van Katy Perry in zijn oor hebben gezongen.

Tussen neus en lippen door vertelde de man ook nog dat hij momenteel een emotioneel wrak is. Wij van Artiestennieuws denken dat dat het enige punt is dat waarschijnlijk wél waar is.

Justin Bieber – Baby ft. Ludacris

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws