De Kast kondigt jubileumconcert in AFAS Live aan

Geschreven door op 23 augustus 2019 om 10:35
Syb van der Ploeg (De Kast) - Foto: Richard Broekhuijzen (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

De Kast keert terug voor een speciaal jubileumconcert! De Friese band komt aankomend najaar in zijn originele bezetting bij elkaar voor een show in AFAS Live.

De Kast geeft jubileumshow in AFAS Live

Goed nieuws voor fans van De Kast! De iconische popgroep keert aankomend najaar terug in zijn originele bezetting voor een speciaal jubileumconcert. De show staat in het teken van de dertigste verjaardag van de Friese formatie.

De band, opgericht in 1989, was de eerste Nederlandstalige groep die een uitverkochte show in AFAS Live speelde (destijds nog Heineken Music Hall). Op zaterdag 14 december keren Syb van der Ploeg en co. terug op hetzelfde Amsterdamse podium, waar het publiek ongetwijfeld kan rekenen op hits als In Nije Dei’, ‘Hart van mijn Gevoel’ en ‘Eltse Grins Foarby’.

Concertkaarten

Fans van de band kunnen zich via deze website pre-registreren voor de kaartverkoop, die op 30 augustus om 18:00 uur begint. Mits er daarna nog kaarten over zijn, start op 10 september de normale sale via de website van de band.

Mijlpaal

Frontman Syb van der Ploeg kijkt uit naar de bijzondere show:

We zijn trots om onze jubileumshow eindelijk te mogen aankondigen en hopen dat we veel fans terugzien die vroeger massaal onze concerten bezochten. Dertig jaar De Kast is een hele mijlpaal en we gaan er samen met de fans een grote reünie én een ontzettend bijzondere avond van maken!

 

Bron: Persbericht MBN Producties

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.