Ronnie Flex lijkt EOTB-Nikki zwanger te hebben gemaakt

Geschreven door op 1 mei 2019 om 15:54
Paaspop, Ronnie Flex tijdens Buma NL Awards 2017 - Fotocredits: Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Het lijkt erop dat Ronnie Flex opnieuw vader wordt! Nikki Ros van Ex On The Beach beweert in verwachting te zijn van de rapper.

Ronnie Flex opnieuw vader?

Ronnie Flex lijkt voor de tweede keer vader te worden. Volgens Nikki Ros, oud-deelnemer van televisieprogramma Ex On The Beach: Double Dutch, is zij momenteel zwanger van de bekende rapper. Begin december 2018 zou de realityster de lakens hebben gedeeld met Ronell Plasschaert, de echte naam van de artiest. Aan 6 Inside laat Ros weten dat het kindje echt van de muzikant is, maar dat ze hem hier eerst over wil berichten. “Het was schrikken aan het begin, maar nu ben ik heel blij.

Bekijk hier het fragment terug:

Ronnie ontkent

Zelf ontkent Ronnie via zijn management het nieuws dat hij opnieuw vader zou worden. Zo wordt er gesproken over dat het “uit de lucht” is komen vallen. “Het is grote onzin. Als sprake was geweest van een zwangerschap, dan had Ronnie dat de afgelopen maanden toch iets moeten horen van haar en dat is zeker niet gebeurd,” aldus het management tegenover RTL Boulevard. Waarom de geruchten in het rond gaan en of het daadwerkelijk niet waar is, is nog niet bekend.

Eerste kind

In december vorig jaar verwelkomde Ronnie Flex zijn eerste kindje. Ruim een maand voor de geboorte van Nori Dua Plasschaert maakte de rapper het nieuws bekend. Hoewel de naam van de moeder geheim werd gehouden, kwam niet veel later naar buiten dat dj Wef zijn dochtertje op de wereld zou zetten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The greatest love of all… eindelijk ben je hier… Nori Dua Plasschaert.. thank u @djwef ??

Een bericht gedeeld door Nori 19-12-18 ?? (@ronnieflex010) op

 

Bron: 6 Inside, RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Roddels · Ronnie Flex Nieuws