Alien Ant Farm samen met P.O.D. naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 10 oktober 2018 om 16:36
Alien Ant Farm - Foto Linn County Fair (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Een ultieme rockcombinatie! Alien Ant Farm reist samen met P.O.D. af naar Amsterdam als onderdeel van hun tournee. De bands staan op zondag 24 februari 2019 op het podium in de Melkweg.

POD / Alien Ant Farm tour

De groepen Alien Ant Farm en P.O.D. gaan touren door Europa. Dit doen ze samen met ‘special guest’ ’68. Tijdens deze tour komen de rockers langs verschillende podia in Engeland en reizen zij langs meerdere Europese steden. Op zondag 24 februari 2019 staan beide bands op het podium van de MAX-zaal in de Melkweg.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 12 oktober 2018 om 11:00 uur. De kaartverkoop verloopt via de website van Ticketmaster.

Alien Ant Farm

De formatie werd gevormd in 1996, waarna de groep 3 jaar later hun debuutalbum ‘Greatest Hits’ uitbrengt. Doorbreken deden de mannen in 2001 met hun cover van ‘Smooth Criminal’. Dit is dan ook hun grootste hit gebleven. Alien Ant Farm heeft inmiddels vijf studioalbums op haar naam staan, waarvan ‘Always and Forever’ uit 2015 de meest recente is.

POD

P.O.D. staat voor ‘Payable On Death’ en in hun muziek staat het christelijk geloof centraal. In meerdere genres is het viertal thuis, maar de bandleden staan vooral bekend om hun ‘heavy rock deliverance’. Hun debuutalbum kwam uit in 1999, genaamd ‘The Fundamental Elements Of Southtown’Voor deze plaat had de band al een aantal EP’s uitgebracht. Het nieuwe album komt in november 2018 uit en draagt de titel ‘Circles’. De nieuwe plaat reserveren? Kijk hier.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.