Komt Kendrick Lamar met een nieuw album?

Geschreven door op 24 maart 2017 om 13:08
Kendrick Lamar - Foto: Merlijn Hoek - (Bron: Wikimedia Commons)

Zit er een nieuw album van Kendrick Lamar aan te komen? Het lijkt erop dat de Rapper hint naar een nieuw album met een bericht op Instagram.

Instagram Kendrick Lamar

Alle berichten van je Instagram verwijderen en vervolgens één foto plaatsen? Een beetje verdacht! Op de foto is een zwarte achtergrond te zien, met daarop het cijfer vier. Als caption bij de foto plaatste de rapper een emoticon van een geit. Inmiddels is het bericht weer verwijderd.

Nieuw album

De laatste keer dat de rapper zo geheimzinnig deed, bracht hij onverwacht een nieuw album uit! Het album Untitled Unmastered was een verzameling van nog niet verschenen demo’s. Het laatste studioalbum dat Lamar uitbracht was To Pimp A Butterfly uit 2015. Het management van de succesvolle rapper heeft nog niks losgelaten.

Nieuwe song

Net na het publiceren van dit bericht werd bekend dat de verwijderde Instagram post ging over een nieuwe song! The Heart Part Four is nu uit! Er zijn al drie andere The Heart songs, part 3 kwam uit in 2013. Wel zit er aan het einde van het nummer een sterke hint naar de release van een eventueel nieuw album. “Y’all got till April the t7th to get y’all shit together,” rapt Lamar. Komt het album op 7 april uit dan?

Luister hier naar het nieuwe nummer:

https://www.youtube.com/watch?v=_F1ctdZT-9Y&t=1s Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.