ARW (ex-Yes leden) voor concert naar Nederland

Geschreven door op 20 juni 2016 om 11:35
ARW Clausgroi, Prog-Ress, Aurelio Moraes - wikimedia commons

De ex-Yes leden Anderson, Rabin en Wakeman (ARW) gaan samen optreden! De supergroep speelt in maart 2017 in Utrecht een avondje Yes. En meer!

ARW

Clausgroi, Prog-Ress, Aurelio Moraes – wikimedia commons

ARW concert

Zin in een avondje Yes? En meer? Zoek niet langer! Op dinsdag 28 maart 2017 komen de ex-Yes leden Jon Anderson, Trevor Rabin en Rick Wakeman samen in TivoliVredenburg Utrecht voor een heerlijk optreden!

ARW kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Owners of Lonely Hearts weer bij elkaar

Bizarre fact: in deze groep zitten meer leden uit de succesvolle periodes van Yes dan in Yes zelf. Jon Anderson, Trevor Rabin en Rick Wakeman zaten in verschillende periodes in de band (Rabin in de poprockfase, Wakeman in de progrockfase, en Anderson in beide), en hebben na hun vertrek uit de band samengewerkt in verschillende opstellingen en projecten.

De groep werkt sinds 2010 samen, maar tot nu toe liep de samenwerking moeizaam. Ze gaven namelijk in eerste instantie hun voorkeur aan de individuele soloprojecten.

Maar nu is het moment toch echt daar. Vanaf oktober gaat het drietal de wereld door, en tegelijkertijd werken ze aan een album. De nieuwe nummers worden door Wakeman “Amazing, very fresh, full of life, energy and melody” genoemd. Wij zijn benieuwd!

 

YouTube player
YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.