Di-rect geeft drie exclusieve releaseshows

Geschreven door op 20 juni 2016 om 11:00
Di-rect - Screenshot YouTube

Di-rect brengt op 16 september hun nieuwe EP ‘Fired Up’ uit! Om dat te vieren geeft de band releaseshows in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Di-rect concerten

Di-rect maakt een muzikale comeback! In september komt hun nieuwe EP uit en om dat te vieren geeft de band drie exclusieve, intieme releaseshows.

De bandleden geven op maandag 12 september een concert in de Tolhuistuin in Amsterdam, op dinsdag 13 september in De Helling in Utrecht en op woensdag in de Kleine Zaal van het Paard van Troje in Den Haag.

Di-rect tickets

De kaartverkoop is reeds begonnen. Tickets voor deze releaseshows zijn onder andere te vinden op de websites van de desbetreffende venues en op Ticketmaster. Het is mogelijk om een los ticket te kopen of een ticket in combinatie met de Limited Edition Vinyl EP.

De acht clubshows in december 2015 en april 2016 waren in een mum van tijd uitverkocht dus wees er snel bij met het bemachtigen van tickets!

‘Fired Up’

Op vrijdag 16 september komt de nieuwe EP ‘Fired Up’ uit. Deze bevat vier nieuwe tracks waaraan de band de afgelopen weken heeft gewerkt in de Electric Monkey Studio met Kasper Frenkel en Tijmen van Wageningen. De EP zal slechts gelimiteerd verkrijgbaar zijn op vinyl. Bij de release shows is deze speciaal verkrijgbaar voor de snelle fans voordat die officieel uitkomt.

YouTube player

Bron: Paradiso, De Helling, Paard van Troje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.