Birdy Nam Nam voor live optreden naar de Melkweg

Geschreven door op 1 november 2016 om 11:46

Birdy Nam Nam komt met de ‘Dance Or Die’ tour in 2017 naar Nederland. Op 14 april 2017 staat de Franse dance-formatie in de Melkweg in Amsterdam.

Dance or Die tour

Birdy Nam Nam komt in het voorjaar van 2017 naar Nederland voor een show in de Melkweg in Amsterdam. Het optreden van de Franse artiest staat in het teken van de Dance Or Die tour. Naast
de Nederlandse show doen de Fransen in maart van dat jaar nog zes andere landen aan. Ook Ancienne Belgique in Brussel staat op de planning, de Fransmannen doen de Belgische zaal aan op 29 maart 2017.

Birdy Nam Nam tickets

Tickets voor Birdy Nam Nam gaan aanstaande donderdag 3 november in de voorverkoop. Vanaf 10:00 uur zijn de kaarten voor de Melkweg dan te koop via de website van Ticketmaster. Voor de Belgische show is de verkoop al gestart op de website van AB Concerts. Kaarten gaan in de verkoop via de volgende ticketshops:

Ticketmaster (vanaf 3-11-16)Topticketshop (beschikbaar)AB Concerts

Kings of the turntables

De drie Franse heren worden ook wel de ‘kings of the turntables’ genoemd, nadat ze in 2002 het wereldkampioenschap ’turntablism’ wonnen. Het is dan ook hun doel om de draaitafel als volwaardig instrument te gebruiken. Het nieuwste album van Birdy Nam Nam is Dance Or Die en kwam afgelopen september uit en bevat onder andere de single U.R.A.O.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.