Muse in Palais 12 Brussel uitverkocht

Geschreven door op 23 september 2015 om 11:01
Muse - Fotocredits: Emilio Küffer - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Deze morgen is in hoog tempo het concert van Muse in Palais 12 uitverkocht. Ook de extra show die een paar minuten later werd aangekondigd raakte snel uitverkocht. De concerten vinden plaats op zaterdag 12 maart en zondag 13 maart 2016 in Brussel. De band boekt groot succes, want in Nederland raakte de Ziggo Dome ook tweemaal volledig uitverkocht! 

De voorverkoop van de tickets ging vanmorgen om 09:00 uur van start. Binnen no-time was het concert helemaal uitverkocht. Een paar minuten later werd een extra concert aangekondigd. Dit concert vindt plaats op 13 maart en ging direct in de verkoop.

Ook dit optreden was binnen een paar minuten uitverkocht. Veel fans zijn teleurgesteld omdat ze nog geen kaarten hebben kunnen bemachtigen. Toch zijn er nog verschillende mogelijkheden om aan tickets te komen!

Tips om aan tickets te komen

  1. Ergens anders reserveren: Dit is een goede manier om nog aan kaarten te komen. Als het reguliere verkooppunt geen kaarten meer ter beschikking heeft, kan je nog via andere verkooppunten aan kaarten komen. Bij TopTicketshop zijn bijvoorbeeld nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor zowel shows in Nederland als in België. Als je het concert écht niet wil missen is dit een manier om aan geldige kaarten te komen.
  2. Wacht op een tweede verkoopmoment: Vaak gaan er vlak voor de aanvang van een concert opnieuw kaarten in de verkoop. Meestal worden dit soort verkopen aangekondigd via bijvoorbeeld de sociale media kanalen van Ticketmaster. Dit soort tweede verkoopmomenten komen echter niet vaak voor en zijn soms binnen minuten weer uitverkocht. De kans dat je alsnog aan kaarten komt is via deze manier dus wel kleiner.
  3. Raadpleeg je netwerk: Via sociale media kun je een groot aantal mensen bereiken. Plaats dus op al je accounts een bericht met de boodschap dat je tickets zoekt. De kans dat het lukt is gering, maar niet geschoten is altijd mis!
  4. Naar het buitenland: Als je echt een die-hard Muse fan bent, kan je altijd nog overwegen om ze in het buitenland te zien. Maak er meteen een road trip van met vrienden! Muse speelt een aantal weken na het concert in Palais 12 alweer in Duitsland op 31 maart in Munich.

 

Aankondiging wereldtour

Muse kondigde vorige week een aantal concerten aan in het kader van hun nieuwe wereldtour: The Drones World Tour. Deze wereldtour is ter support van het nieuwe album van de band, ‘Drones’. Muse staat bekend als een groep die constant hun limieten verlegt in podiumproducties en zo ook deze keer. Het publiek krijgt bij de shows visueel en in het geluid een complete 360-graden beleving. Het nieuwe album van de band staat internationaal al wekenlang bovenaan in de hitlijsten.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.