Extra Toppers in Concert concert aangekondigd

Geschreven door op 14 december 2015 om 19:39
Toppers in Concert - fotocredits: Daniel Kruczynski - (Wikimedia Commons)

Toppers in Concert krijgt een extra concertdatum voor de ‘Royal Night of Disco’-editie. Op zondag 15 mei vindt de derde show van het meezingfestijn plaats.

Extra concert

Toppers in Concert krijgt een extra show voor de populaire concertreeks: op 15 mei vindt het derde concert plaats in de ArenA. De extra show is toegevoegd vanwege de gigantische interesse voor het evenement. Niet verwonderlijk: de heren weten al elf jaar op rij overweldigende showavonden neer te zetten!

Toppers in Concert tickets

Toppers in Concert vindt dit jaar plaats van 13, 14 én 15 mei. De kaartverkoop voor hét meezingfestijn van Nederland begon vandaag en loopt via de site van het evenement. Tickets voor de Toppers op vrijdag en zaterdag zijn inmiddels bijna uitverkocht. Het is dan ook raadzaam om op tijd te reserveren. Ook eerdere edities konden rekenen op een extra showavond, nadat de kaarten snel uitverkocht raakten.

Verwachtingen

Al jaren weten René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom onvergetelijke over-de-top avonden neer te zetten. Ook dit jaar beloven de avonden dankzij het thema alsook de sterke lijst met gastartiesten een succes te worden. Benieuwd wat je van de flamboyante show kunt verwachten? Check dan dit uitgebreide artikel!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.