Alpha Blondy and The Solar System in april 2019 naar o.a. Melkweg

Geschreven door op 27 november 2018 om 13:27
Alpha Blondy and the Solar System - Fotocredits: Thesupermat Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Alpha Blondy and The Solar System komen naar Nederland! De zanger geeft in april 2019 samen met zijn band een concert in o.a. de Melkweg Amsterdam. 

Alpha Blondy and The Solar System Oosterpoort

Alpha Blondy komt met zijn begeleidingsband naar Nederland! Samen treedt de formatie op in verschillende popzalen door het hele land. Het concert in de Melkweg is een verplaatste show. Vanwege gezondheidsproblemen moest Alpha Blondy zijn optreden verplaatsen van oktober 2018 naar april 2019. In plaats van één show geeft de zanger in het voorjaar van 2019 nu een aantal concerten. Hieronder een overzicht van de bevestigde tourdata en -locaties:

Tickets

Concertkaarten zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster en de desbetreffende poppodia. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Jah Glory’

In 1982 bracht Alpha Blondy zijn debuutalbum ‘Jah Glory‘ uit. Na deze plaat volgen nog vele studioalbums, waar hij zijn Afrikaanse roots en reggae sounds ten gehore brengt. De reggaezanger heeft grote samenwerkingen op zijn naam staan. Zo schreef hij nummers met Youssou N’Dour en The Wailers. Ook ontving de Ivoriaanse artiest in 2002 een Grammy nominatie voor de plaat ‘Merci‘.

 

Bron: Ticketmaster, Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.