Even geduld AUB! Jochem Myjer voegt weer nieuwe datums toe

Geschreven door op 9 april 2015 om 14:20
Jochem Myjer - Foto: Jeffrey de Groot - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Jochem Myjer heeft weer nieuwe datums toegevoegd aan zijn show ‘Even geduld AUB’. Ben jij er ook bij?

“Om voor eeuwig van het geklaag af te zijn dat mensen nooit aan kaartjes kunnen kopen. Nu gaat het sowieso lukken..” Aldus Jochem Myjer.

TICKETS VOOR JOCHEM MYJER

Wil je bij de show van Jochem Myjer aanwezig zijn? Kijk dan even op de website van Jochem Myjer voor kaarten. Mocht de show waar je graag heen wil uitverkocht zijn, kijk dan even op Topticketshop voor kaarten.

EVEN GEDULD AUB

De show die Jochem Myjer op de planken gaat brengen heet ‘Even geduld AUB’. Dit is niet de eerste keer dat hij met deze show gaat rondtoeren. Halverwege de try-outs van zijn show Even Geduld Aub! in 2011, wordt er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. Na een zware operatie revalideert hij een jaar lang. In september 2012 staat Jochem gelukkig weer gezond op het podium. Niet lang daarna gaat Even Geduld Aub! alsnog in première en wordt de voorstelling overladen met lovende recensies. Nu, drie jaar later, is de vraag naar kaarten nog steeds zo hoog dat Jochem heeft besloten nieuwe datums aan zijn theatertour toe te voegen. Op onderstaand filmpje is een interview met Jochem Myjer te zien uit 2013.

YouTube player

ANDRÉ VAN DUIN COMEDY AWARD

In een afgeladen Beatrix Theater te Utrecht ontving cabaretier, komiek en muzikant Jochem Myjer de eerste André van Duin Comedy Award uit handen van de meester zelf. De André van Duin Comedy Award is ingesteld door de VandenEnde Foundation ter gelegenheid van het vijftigjarig theaterjubileum van André van Duin. “Jochem krijgt de prijs van mij voor zijn veelzijdigheid als cabaretier. Zijn humor spreekt jong en oud aan, zijn imitaties zijn briljant en zijn absurde humor is buitengewoon origineel. Ik volg hem al jaren en iedere keer weet hij mij weer te verrassen met zijn theateroptredens. Daarnaast en misschien nog belangrijker, hij is ook nog een bijzonder aardig mens en een lieve collega” aldus André van Duin. Hieronder is de uitreiking te zien. Prachtig om te zien hoe verbaasd Jochem Myjer is!

YouTube player

JOCHEM MYER EN LEIDEN

Jochem heeft natuurlijk een vrouw waar hij van houdt. Maar waar hij nog meer van houdt is Leiden. Daarom heeft hij een liedje over zijn grote liefde geschreven. Hieronder kun je aanschouwen hoe de videoclip werd gemaakt en op het einde draaien ze het volledige liedje met de videoclip.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.