Pukkelpop 2019 bevestigt Twenty One Pilots en Tame Impala

Geschreven door op 11 februari 2019 om 16:36
Pinkpop Pukkelpop, Twenty One Pilots - Foto: Disney | ABC Television Group (Flickr, CC BY-ND 2.0)

De eerste namen voor Pukkelpop 2019 zijn bekendgemaakt! Niemand minder dan Twenty One Pilots en Tame Impala betreden het podium van het festival.

Eerste namen Pukkelpop 2019

Van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus 2019 vindt Pukkelpop weer plaats in de Belgische plaats Hasselt! De organisatie heeft de eerste twee namen bekendgemaakt voor de vierendertigste editie van het festival. Op zaterdag 17 augustus 2019 betreedt Tame Impala het podium van het evenement. Een dag later, op zondag 18 augustus 2019, staat Twenty One Pilots op het programma. Meer namen worden op woensdag 13 februari 2019 bekendgemaakt.

Festival

Ondanks dat de focus op het festival vooral wordt gelegd op elektronische muziek en hiphop, staan er veel bands op het programma. Zo stonden artiesten als Flogging Molly, Arcade Fire, De Jeugd van Tegenwoordig en Kendrick Lamar in 2018 op het festival. Er is elk jaar ruimte voor ruim 200 artiesten, verdeeld over tien verschillende podia.

 

Bron: Pukkelpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.