Netherlands Deathfest nogmaals in Tilburg

Geschreven door op 26 april 2016 om 16:07
lOGO: Netherlands Deathfest

Volgend jaar vindt het Netherlands Deathfest weer plaats. Dit keer op 3 t/m 5 maart, natuurlijk weer in Tilburg!

Netherlands DeathfestDeathfest

Op 3 t/m 5 maart 2017 vindt de tweede editie van de Netherlands Deathfest plaats.
De eerste Netherlands Deathfest in Tilburg was al een groot succes dit jaar. Zo waren er iets van 3000 fans op afgekomen uit wel meer dan 40 landen.
Het is dan ook geen verrassing dat er al een tweede editie op de agenda staat. Grote namen in de muziekwereld waaronder Discharge, Gorgoroth en Tsjuder zijn al bevestigd.

Tickets

De verkoop van de Early bird tickets voor dit grootse festival begint op zaterdag 30 april om 11:00 uur ’s ochtends. Deze kunnen dan gevonden worden op de website van 013.

Artiesten

Discharge is een punk/hardcore band en is zeker geen onbekende naam in deze scene. Zo waren zij de voorvaders van de D-beat en hebben ze vele artiesten geïnspireerd. Hun nieuwste album End of Days is vanaf 29 april beschikbaar.
De Noorse band Gorgoroth uit Bergen bekend van hun black metal en nogal controversiële uitingen is er ook bij. Als voorbereiding op dit fest kan je alvast luisteren naar het meest recente album Instinctus Bestialis.
Daarnaast is Tsjuder, een andere Noorse black metal band maar dan uit Oslo, ook aanwezig op het festival. Ze begonnen in 1993 en hadden als doel pure black metal te produceren. Of dit gelukt is kan je horen op het nieuwste album Antiliv.
Natuurlijk zijn dit niet de enige bands die er zijn op dit festival. De volgende namen zijn ook al aangekondigd: Antigama, Birdflesh, Brodequin, Cancer, Cianide, Dead Congregation, Death Toll 80k, Gorgasm, Hooded Menace, Impaled, Impaled Nazarene, Iron Lung, Lycanthrophy, Myrkskog, Svartidauði, Terrorizer, Wojczech.

 

Bron: 013, BD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuws