Amerikaanse iHeartRadio blundert met uitslag Award voor Beste Video

Geschreven door op 7 maart 2017 om 15:51

Tijdens de uitreiking van de Amerikaanse iHeartRadio Awards werd een flinke fout gemaakt. Zayn Malik kreeg de Award voor Beste Video voor zijn nummer Pillowtalk. De prijs was echter helemaal niet voor Zayn, maar voor de meidengroep Fifth Harmony!

Amerikaanse iHeartRadio blundert met uitslag Award

Tijdens de Awardshow kreeg Zayn Malik de prijs uitgereikt voor beste video. Helaas was de popster niet zelf aanwezig bij de show, maar bedankte hij zijn fans door middel van een video. Echter was de prijs helemaal niet voor Zayn…

Fifth Harmony wint Award voor Beste Video

Fans konden hun stem uitbrengen via de website van iHeartRadio. En helaas was het niet Zayn die de meeste stemmen behaalde, maar Fifth Harmony! De meidengroep ontving de meeste stemmen voor de video bij het nummer Work From Home.

Best Solo Breakout

iHeartRadio heeft de fout op een slimme manier weten te verbergen. De categorie ‘Best Solo Breakout’ werd even later aan de award-lijst toegevoegd met als winnaar, natuurlijk, Zayn! Een slimme oplossing, hoewel de fans van Zayn het er absoluut niet mee eens zijn. Veel fans vinden dat hij alsnog recht heeft op de Award voor Beste Video.

En Zayn? Hij nam nog even de tijd om iHeartRadio te bedanken op Twitter. Of de categorie nou later toegevoegd is of niet, Zayn heeft in ieder geval een iHeartRadio Award op zak!

Excuses

Ondertussen heeft de radiozender op Twitter haar excuses aangeboden voor de grote fout:

Awardshows blijken foutenfestijnen

De fout van de Amerikaanse radiozender is absoluut niet de enige, door een awardshow gemaakte fout. De afgelopen weken stonden vele prijsuitreikingen bol van de fouten. Zo werd een verkeerde prijs uitgereikt tijdens de Oscar’s en hadden de BRIT- en Grammy Awards last van technische fouten.

Bron: StereoGum

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws