Glennis Grace in 2019 met band door Nederland tijdens nieuwe clubtour

Geschreven door op 5 februari 2019 om 14:06
Glennis Grace - persfoto (persbericht De Oosterpoort)

In april en mei 2019 trekt Glennis Grace met haar eigen band het land door tijdens haar nieuwe clubtour. Ze komt langs onder andere Groningen, Haarlem en Alkmaar.

Glennis Grace op tour

In 2019 gaat Glennis Grace weer touren! Met haar eigen band is ze van plan meer van zichzelf te laten zien. De clubtour draagt dan ook de naam ‘Meer Van Mij‘. Op haar website geeft de zangeres de beschrijving: “Nog persoonlijker, nog toegankelijker, nog meer eigen muziek, nog meer van mij!”

Bekijk hier een overzicht van de bevestigde tourdata en -locaties:

Kaartverkoop

Tickets gaan op woensdag 6 februari 2019 om 14:00 uur in de verkoop via de websites van de poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Glennis Grace

Glenda Hulita Elisabeth Batta heeft een druk jaar achter de rug. In mei 2018 bracht de zangeres na drie jaar haar nieuwe single ‘Walk On Water’ uit. Ook deed de Amsterdamse mee aan America’s Got Talent, waar ze net buiten de top 5 viel. In oktober 2018 gaf Glennis twee uitverkochte Whitney Houston tribute concerten in AFAS Live. In 2019 geeft de artieste opnieuw een tributeconcert, ditmaal in Rotterdam Ahoy.

 

Bron: glennisgrace.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu