One Direction Hot Tickets: Waar zit ik?

Geschreven door op 3 november 2012 om 10:54
One Direction - Fotocredits: Sara Hiscoe (Flickr - CC BY-SA 2.0)

One Direction komt eindelijk weer naar Nederland. Vanmorgen om 10 uur is de verkoop van tickets van start gegaan, maar er zijn nog een hoop vragen over de zitplaatsen. Vooral zijn er veel vragen over de Hot Tickets, waar de DIE HARD 1D fans zullen zitten.

One DirectionMet deze nieuwe tour is One Direction gelukkig weer in Nederland. Deze jongens van 1D zijn zo populair dat kaarten voor het concert in Ziggo Dome waarschijnlijk snel raken uitverkocht.

Er zijn 2 soorten kaarten te koop, namelijk Hot Tickets, Rang 1 en Rang 2. Vooral de beroemde Hot Tickets in Ziggo Dome zijn populair. Dit houdt namelijk in dat je erg dichtbij One Direction komt te zitten en ze echt al bijna kan aanraken!

Op de Facebook pagina van Ziggo Dome en Livenation stromen de vragen over de zitplaatsen ook binnen. Wij hebben daarom speciaal voor jullie op een foto aangegeven waar je komt te zitten als je de One Direction Hot Tickets koopt.

Hier zie je alle info over de Hot Tickets:

Hot Ticket
Voor dit concert zijn speciale VIP tickets beschikbaar. Met dit Hot Ticket ontvang je een concertkaart voor een eersterangs zitplaats op rij 1 t/m 10 in het middelste vak en een parkeerkaart (je ontvangt 1 parkeerkaart per twee personen). Daarnaast krijg je een exclusieve tour gift, souvenir laminate en consumptiemunten voor drankjes (t.w.v. € 10,-).

Een Hot Ticket is € 145,- exclusief servicekosten en is alleen online te bestellen. Kaartkopers van het Hot Ticket ontvangen 2 weken voor de show een email met daarin informatie over de extra’s, zoals waar zij de merchandise op kunnen halen.

Heb je geen Hot Tickets, maar andere plekken dan hebben we nog een artikel met meer foto’s waar je komt te zitten. Check de andere plattegrond hier: One Direction Plattegrond

Ticketverkoop start op 3 november 2012 om 10 uur bij deze ticketvergelijker om alle alternatieve mogelijkheden te vergelijken. Mocht je echt graag bij dit concert aanwezig willen zijn, kijk dan niet op marktplaats.nl voor onveilige kaarten maar op BestelTickets waar ticketmarktplaatsen zoals Viagogo en Seatwave met elkaar wordt vergeleken. Zij hanteren een 100% ticketgarantie.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
One Direction Nieuws