Duncan Laurence in 2019 met clubtour langs Nederlandse poppodia

Geschreven door op 17 mei 2019 om 11:20
UPDATE 20-05-2019: De uitverkochte show van Duncan Laurence in TivoliVredenburg is verplaatst naar de grotere zaal Ronda en hierdoor zijn extra tickets vrijgekomen! Alle andere shows zijn inmiddels uitverkocht.

Duncan Laurence gaat op tour! De Nederlandse Songfestival-inzending komt tijdens zijn nieuwe clubtour naar onder andere Utrecht, Groningen en Eindhoven.

Duncan Laurence in 2019 op tour

In het najaar van 2019 trekt Duncan Laurence door Nederland met een gloednieuwe tournee! De zanger start de concertreeks op donderdag 10 oktober 2019 in Doornroosje te Nijmegen en sluit deze op vrijdag 8 november 2019 af in de Hengelose Metropool. Eerder maakte Laurence bekend een optreden te geven in Paradiso te Amsterdam.

Bekijk hier een overzicht van alle tourdata en -locaties:

Tickets

Kaarten zijn te verkrijgen vanaf zaterdag 18 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via de desbetreffende poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Europa

Duncan de Moor, zoals de zanger officieel heet, deed in 2014 mee aan The Voice Of Holland. Vijf jaar later, in 2019, vertegenwoordigt hij Nederland tijdens het Songfestival. Duncan scoort hoog bij de bookmakers met zijn song ‘Arcade’. De jonge artiest weet met zijn gevoelige sound ook indruk te maken buiten de Nederlandse landsgrenzen. Zo maakte hij tijdens de halve finale van de zangwedstrijd bekend op tour te gaan door Europa. In december 2019 betreedt Laurence de bühne van onder meer Britse, Duitse en Zweedse zalen. Daarnaast is het Tilburgse talent ook te zien in Denemarken en Oostenrijk.

Beluister hier het nummer ‘Arcade’, waarmee de zanger Nederland vertegenwoordigt:

 

Bronnen: Instagram, Eurovisie Songfestival, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.