Russell Howard met live tour naar Nederland

Geschreven door op 17 november 2015 om 12:07

Russell Howard komt met de ‘Round The World’ live tour naar Nederland. Op 17 en 18 juni 2017(!) staat de komiek in respectievelijk Luxor Theater en De Meervaart theater.

Round The World tour

Russell Howard komt in 2017 naar Nederland voor twee shows in respectievelijk Luxor Theater te Rotterdam en De Meervaart Theater te Amsterdam. De cabaretvoorstellingen die de artiest geeft staan in het teken van de Round The World live tour. Tijdens deze reeks voorstellingen zal de cabaretier vanaf februari 2017 twaalf landen bezoeken. Ook de Arenberg in Antwerpen wordt bezocht: op 20 juni 2017 zal Russel daar de lachspieren van bezoekers op de proef stellen.

Russell Howard tickets

Tickets voor Russell Howard gaan – ondanks dat de show pas medio 2017 plaatsvindt – aanstaande vrijdag al in de verkoop. Via Ticketmaster kunnen vanaf 10.00 uur kaarten voor de Nederlandse shows gekocht worden. De website waar kaarten voor de Belgische show in de verkoop gaan, moet nog bekend gemaakt worden.

Artiest

De Engelse komiek staat bekend om zijn prijswinnende improvisatiekunsten. Naast zijn stand-upcomedy werk levert Howard veel bijdragen aan radio- en televisieprogramma’s in de vorm van onder meer serieproducer en radiopresentator.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.