MTV EMA’s 11 november 2012 nog groter en heftiger

Geschreven door op 8 november 2012 om 10:34
Logo MTV EMA (Europe Music Award) - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Komend weekend vinden de European Music Awards plaats in het Duitse Frankfurt. Vorig jaar in Belfast was de show al enorm, dit jaar wordt volgens MTV nog veel heftiger.

De EMA’s zijn geen Europees evenement meer, vorig jaar al zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijde awardshow. Zo ging de Worldwide Act Award vorig jaar naar de Koreaanse band Bigbang en waren er optredens van onder andere Justin Bieber, Lady Gaga, LMFAO, Bruno Mars en Queen. Zelfs de productie was in handen van Selena Gomez die uit Texas komt.

Dit jaar doet daar nog een schepje bovenop met meer en nóg grotere acts. Zo zullen komend weekend Alicia Keys, Muse, Carly Rae Jepsen, The Killers, Pitbull, Psy en vele anderen acte de presence geven in Frankfurt. Ook qua presentatie doet het zeker niet onder voor vorig jaar, niemand minder dan Supermodel Heide Klum zal alle artiesten aankondigen.

Nederland doet ook een aardige duit in het zakje, onze eigen Afrojack is namelijk genomineerd in de categorie ‘Best Dutch Act’ en zal Neerlands trots daar vertegenwoordigen.

Enkele andere genomineerden zijn Rihanna, ze is genomineerd in maar liefst 7 categorieën en Carly Rae Jepsen die in 3 categorieën vertegenwoordigd is. Het totale overzicht van alle genomineerden vind je hier. Tot en met 9 november kan er nog gestemd worden.

Zondag 11 november wordt de show live uitgezonden op MTV!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws