Samenwerking tussen Mick Jagger en rapper Skepta op komst?

Geschreven door op 10 juli 2017 om 16:12

Er lijkt een bijzondere samenwerking aan te komen! Onlangs deelde rapper Skepta een foto waarop hij samen met The Rolling Stones-frontman Mick Jagger in de studio te zien is.

“Samenwerking tussen Mick Jagger en Skepta”

Wow! Er lijkt een heel bijzondere samenwerking op komst! Skepta, één van de pioniers van het grime-genre, deelde onlangs een foto vanuit de studio, waar hij samen met The Rolling Stones-frontman Mick Jagger op te zien is.

Het lijkt er dus op dat de twee samen in de studio aan het werk zijn. Waar de muzikanten aan zouden werken is echter onduidelijk. Skepta plaatste de foto zonder verdere informatie te geven. Wel werd onlangs bekend dat The Rolling Stones druk bezig zijn met het opnemen van een nieuw album.

The Rolling Stones in Nederland

Veel tijd om in de studio te werken zal Jagger niet hebben. The Rolling Stones beginnen in september namelijk aan een nieuwe Europese tour, die de band ook twee keer naar Nederland brengt! Op 30 september is eerst Amsterdam aan de beurt: dan staan de legendarische muzikanten in de Johan Cruijff Arena. Twee weken later, op 15 oktober, staan de rockers in de Arnhemse GelreDome.

Kun jij niet wachten tot de band in Nederland staat? Kom dan nu alvast in de stemming met onderstaande video! Onlangs zette de redactie van Artiesten Nieuws haar vijf favoriete The Rolling Stones-tracks op een rijtje:

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.