PSY wil graag dat Tom Cruise het Gangnam Style dansje leert

Geschreven door op 29 november 2012 om 11:06
Tom Cruise - Credits Gage_Skidmore - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De uit het niets immens populair geworden PSY wil Tom Cruise het Gangnam Style dansje maar wat graag leren. Op de vraag welke beroemdheid hij het dansje zou willen zien doen antwoordde hij ‘Tom Cruise’.

De Zuid-Koreaanse rapper kreeg de vraag voorgeschoteld onder het oog van duizenden fans. Zichtbaar gelukkig liet hij weten dat het hem deugd zou doen de ‘Top Gun’ filmster het enorm populaire paardrijdansje te leren.

PSY heeft momenteel het best bekeken Youtube filmpje in handen. Met 845 miljoen hits is hij ruim voorbij het oude record, de 806 miljoen keer bekeken hit van Justin Bieber, ‘Baby’. Het filmpje wordt dagelijks nog steeds enorm veel bekeken dus wellicht gaat het als eerste over de 1 miljard views heen.
De populariteit van PSY lijkt eindeloos. In eigen land is hij inmiddels een nationale superheld, in de rest van de wereld gaat het hem ook voor de wind. In zijn korte internationale carrière heeft hij al het podium gedeeld met niemand minder dan Madonna en president Obama.

Obama liet weten het dansje ook wel te willen proberen. Helaas niet voor de camera, enkel zijn vrouw Michelle mag toekijken.

PSY – ‘Gangnam Style’

Overzicht van PSY Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · PSY Nieuws