Justin Bieber laat albumnaam tatoeëren

Geschreven door op 7 oktober 2015 om 18:34
Justin Bieber - Foto: (Flickr) Disney | ABC Television Group (licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/ (CC BY-ND 2.0)

Canadese popster Justin Bieber heeft de titel van zijn nieuwe album laten tatoeëren op zijn buik. Hij postte op Instagram het eindresultaat.

Vanaf heden is er “Purpose” op de buik van Bieber te lezen. Purpose is naar alle waarschijnlijkheid de titel van zijn nieuwe album wat binnenkort uitkomt. Het kwam niet als een verassing dat hij de naam van het album liet tatoeëren: hij deed exact hetzelfde met het eerdere album Believe, maar dan op zijn arm. Bieber heeft op het moment meer dan dertig tattoo’s.

Tattoo Justin Bieber

De foto die Bieber op Instagram postte

Release Justin Bieber valt samen met One Direction

De nieuwe plaat van de popster komt op 13 november 2015 uit. Recentelijk heeft One Direction aangekondigd hun nieuwe plaat Made in the A.M. óók uit te brengen op die datum. Dit echter wel ná dat Bieber zijn releasedatum bekend maakte.

“We praten nu toch over ze en zij krijgen zo gratis reclame. Dat is waarschijnlijk waarom ze ervoor gekozen hebben op die dag hun album uit te brengen. Dit wordt vast leuk, ik ben zeer benieuwd wat er gaat gebeuren”, aldus de zanger.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.