Muse trakteert fans op live opnames ‘zeldzame’ tracks

Geschreven door op 2 januari 2018 om 11:23
Duran Duran cover, Muse - Foto: Raph_PH (Flickr, license: CC BY 2.0)

Muse had onlangs een mooi kerstcadeau voor haar fans in petto! De Britse rockers trakteerden hun fans op live opnames van een tweetal ‘zeldzame’ tracks.

Muse trakteert fans op ‘zeldzame’ live tracks

Muse bezorgde haar fans onlangs een mooie kerst! De band trakteert haar liefhebbers ieder jaar op een kerstcadeau en had ditmaal een bijzonder presentje in petto. De rockers deelden op 24 december twee live opnames van de ‘zeldzame’ tracks ‘Glorious’ en ‘Showbiz’.

Matt Bellamy en co. speelden de nummers tijdens een speciale benefietshow in het Londense Shepherd’s Bush Empire (waar Artiesten Nieuws overigens bij was!). De band speelde ‘Glorious’, een bonustrack van de Japanse versie van het album ‘Black Holes and Revelations’, slechts tien keer eerder live en voor het eerst sinds 2005. ‘Showbiz’, afkomstig van de bands gelijknamige debuutplaat, dook voor het eerst sinds 2006 op.

Fans deelden de geluidsopnames al snel via YouTube, inclusief zelf in elkaar geknutselde video:

Nieuwe single

Naast het kerstcadeau kunnen de fans van de Britse rockers binnenkort ook nieuw materiaal verwachten! Frontman Matt Bellamy onthulde in december dat de band al vroeg in het nieuwe jaar met een nieuwe single komt: ‘Thought Contagion’. De zanger en gitarist meldde op zijn Twitter pagina dat de band in januari een video voor de track zal opnemen en dat het deze in februari hoopt uit te brengen.

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws · Videos