Extra voorstellingen Waardenburg en De Jong met de dames van Toren C

Geschreven door op 23 mei 2017 om 11:46
Luxor Theater Rotterdam - Foto Wikimedia Commons

Er komen extra voorstellingen van theatershow Waardenburg en De Jong met de dames van Toren C in het Rotterdamse Luxor Theater. Kaarten voor de voorstellingen vlogen in anderhalve dag de deur uit.

Extra show Waardenburg en De Jong met de dames van Toren C

Er komen drie weken lang extra voorstellingen van de speciale theatershow Waardenburg en De Jong met de dames van Toren C! Wegens het 100-jarig jubileum van het Luxor Theater Rotterdam staat het Rotterdamse duo Waardenburg en De Jong samen met Margôt Ros en Maike Meijer van Toren C op het podium.

Tickets voor de eerste voorstellingen vlogen in no-time de deur uit: na ruim anderhalve dag waren 14.000 tickets verkocht! Wegens succes worden daarom extra voorstellingen gegeven. Het Rotterdamse theater licht op haar website alvast een tipje van de sluier op over de shows:

“Verwacht een voorstelling vol bizarre acts, een spervuur aan hilarische en ontroerende scènes: chaos en absurdisme regeren. We zien twee mannen en twee vrouwen die elkaar voortdurend uitdagen en de grens opzoeken van wat net wél en net níet kan.”

Tickets voor de voorstellingen

Kaarten voor de speciale voorstellingen zijn verkrijgbaar via de website van het theater. Zijn de tickets uitverkocht? Probeer het dan eens bij een vertrouwd secundair verkooppunt.

Bron: Luxor Theater

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Cabaret en Comedy · Musicals en Theater · Nieuws