Geen musicals meer voor Jim Bakkum

Geschreven door op 24 juni 2010 om 23:06
Jim Bakkum - foto: Richard Broekhuijzen - bron: Wikimedia Commons

Jim Bakkum laat musicals voorlopig even links liggen. De 22-jarige zanger merkte dat hij zijn creativiteit na bijna 180 voorstellingen niet meer kwijt kon. 

Bijna twee maanden geleden speelde Bakkum zijn laatste voorstelling van de musical ‘Hairspray’. “Hoe leuk het ook was, met de groep collega’s en elke dag in een andere zaal spelen, op een gegeven moment ga je niet meer vooruit”, legt Bakkum uit in het AD. “Het is elke dag dezelfde show.”

“De uitdaging was voor mij om elke voorstelling iets anders van mijn liedjes te maken, om het spannend te houden. Maar toen het moment kwam dat ik alles had gedaan, merkte ik dat ik toe was aan nieuwe creativiteit”, vertelt Bakkum. “Ik ben nog jong en wil me verder ontwikkelen.

Na diverse uitstapjes in de musicalwereld pakt Bakkum zijn oude draad weer op, muziek maken. “Muziek is echt mijn passie. Na vijf albums weet ik hoe het is om in de studio te zijn en op te treden. Ik ga er voor de volle honderd procent voor.”

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Jim Bakkum Nieuws · Nieuws