Lost Frequencies geeft concert in Ancienne Belgique

Geschreven door op 8 december 2015 om 11:36

De Belgische dj Lost Frequencies geeft volgend jaar op 6 mei 2016 een groot concert in Ancienne Belgique in Brussel.

Lost Frequencies tickets

Tickets voor Lost Frequencies in Ancienne Belgique gaan vrijdag 11 december om 10:00 uur ’s ochtends in de voorverkoop via Teleticketservice. Het is een thuiswedstrijd dus stel het kopen van tickets niet te lang uit!

Are You With Me

Lost Frequencies, geboren als Felix De Laet, scoorde dit jaar in België, Australië, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Ierland, Israël, Polen, Roemenië, Slowakije, Zweden, Zwitserland en Groot-Brittannië een nummer 1-hit met Are You With Me. Daarmee was hij de eerste Belg die een nummer 1-hit in de UK scoorde. In Nederland haalde het nummer de top 5. Zijn meest recente single Reality haalde in België, Oostenrijk en Duitsland de nummer 1-positie en kwam in meerdere landen, waaronder Nederland, in de top 5 terecht.

Armin van Buuren

De Brusselaar is nog niet zo lang bekend bij het grote publiek, maar heeft al langer succes. In 2014 tekende hij bij Armada, het platenlabel van Armin van Buuren.

Op 17, 18 en 19 december treedt de Belg ook nog op tijdens het concert van Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis in Antwerpen. Ook staat hij op 16 januari op Eurosonic Noorderslag in Groningen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.