Deze artiesten stonden stomdronken op het podium

Geschreven door op 5 september 2017 om 17:19
Avril Lavigne - Fotograaf Robin Wong - Wikimedia Commons (CC BY 2.5)

We drinken allemaal wel eens een drankje in het weekend, maar de volgende artiesten kunnen er ook wat van. Sommigen vallen van ellende op de grond of kunnen de boel niet eens meer binnenhouden.

Dronken artiesten op het podium

Veel artiesten zijn al van jongs af aan te bewonderen in de showbizz-wereld. De meesten weten zich gelukkig artiest-waardig te gedragen. Bij de volgende artiesten loopt het echter iets minder gesmeerd.

Avril Lavigne

Het is alweer 2 jaar geleden dat Avril Lavigne voor het laatst nieuw materiaal uitbracht. Toch kondigde de zangeres eind 2016 via Instagram aan dat ze een nieuw album uit gaat brengen in 2017. Je kent haar vast wel van hits als ‘What The Hell’ en ‘Complicated’.

Er zijn complottheorieën waarin wordt beweerd dat Avril jaren geleden gestorven is. Een dubbelganger zou haar rol als artiest over hebben genomen. Of dit waar is? Wij hebben geen idee. Lavigne (of haar dubbelganger) heeft zichzelf in ieder geval compleet voor schut gezet in het onderstaande fragment.

YouTube player

Mariah Carey

In dit fragment is Mariah Carey druk bezig met het houden van een speech. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland. De inmiddels 47-jarige zangeres heeft zo te horen aardig wat alcoholische versnaperingen tot zich genomen voordat ze het podium betrad.

YouTube player

Guns N’Roses

Naast soloartiesten als Amy, Avril en Mariah weten de bandleden van Guns N’Roses ook wel raad met een borrel. In de onderstaande video hoor je dat Axl rose in het begin vraagt waar zijn schoenen zijn. Ook niet geheel onbelangrijk om schoenen aan te doen tijdens een optreden. Ondanks het dronkenschap klinken ze live niet eens zo slecht.

YouTube player

Dit waren een aantal fragmenten van artiesten die zichzelf niet konden beheersen met een borrel. Zijn we iemand vergeten? Laat het ons weten in de comments!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.