Deze artiesten stonden stomdronken op het podium

Geschreven door op 5 september 2017 om 17:19

We drinken allemaal wel eens een drankje in het weekend, maar de volgende artiesten kunnen er ook wat van. Sommigen vallen van ellende op de grond of kunnen de boel niet eens meer binnenhouden.

Dronken artiesten op het podium

Veel artiesten zijn al van jongs af aan te bewonderen in de showbizz-wereld. De meesten weten zich gelukkig artiest-waardig te gedragen. Bij de volgende artiesten loopt het echter iets minder gesmeerd.

Amy Winehouse

We kennen natuurlijk allemaal Amy Winehouse. De Britse jazz- en soulzangeres kwam vaak negatief in het nieuws vanwege haar overmatige drugs en alcoholgebruik. De zangeres heeft in 2006 zelfs het nummer ‘Rehab’ uitgebracht waarbij ze o.a. veel inspiratie haalde uit haar problematische drankgebruik.

Zoals je ziet in het onderstaande filmpje is Amy behoorlijk dronken en lukt het haar ook niet meer om goed te zingen.

Avril Lavigne

Het is alweer 2 jaar geleden dat Avril Lavigne voor het laatst nieuw materiaal uitbracht. Toch kondigde de zangeres eind 2016 via Instagram aan dat ze een nieuw album uit gaat brengen in 2017. Je kent haar vast wel van hits als ‘What The Hell’ en ‘Complicated’.

Er zijn complottheorieën waarin wordt beweerd dat Avril jaren geleden gestorven is. Een dubbelganger zou haar rol als artiest over hebben genomen. Of dit waar is? Wij hebben geen idee. Lavigne (of haar dubbelganger) heeft zichzelf in ieder geval compleet voor schut gezet in het onderstaande fragment.

Mariah Carey

In dit fragment is Mariah Carey druk bezig met het houden van een speech. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland. De inmiddels 47-jarige zangeres heeft zo te horen aardig wat alcoholische versnaperingen tot zich genomen voordat ze het podium betrad.

Guns N’Roses

Naast soloartiesten als Amy, Avril en Mariah weten de bandleden van Guns N’Roses ook wel raad met een borrel. In de onderstaande video hoor je dat Axl rose in het begin vraagt waar zijn schoenen zijn. Ook niet geheel onbelangrijk om schoenen aan te doen tijdens een optreden. Ondanks het dronkenschap klinken ze live niet eens zo slecht.

Justin Bieber

Justin Bieber, het meidenidool van dit moment, kan zijn borrel  zelfs niet binnen houden op het podium. Wat moet dat verschrikkelijk gênant zijn als je daar staat. Hopelijk luchtte het op Bieber!

Dit waren een aantal fragmenten van artiesten die zichzelf niet konden beheersen met een borrel. Zijn we iemand vergeten? Laat het ons weten in de comments!

And The Winner is..

Het onderstaande filmpje van Amy Winehouse is volgens ons de grote winnaar! De zangeres maakt om 1:26 een pirouette, maar die gaat niet helemaal zoals ze had gepland.. OEPS!

Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
“Psychopaten luisteren graag naar Justin Bieber en Eminem” Bijzonder nieuws uit de Verenigde Staten! Uit onderzoek van de New York-universiteit is gebleken dat psychopaten graag naar Justin Bieber en Eminem lu...
Deze kersthits zou je eigenlijk het hele jaar door willen beluisteren Kerst staat voor de deur! Om alvast in goede sferen te komen zijn dit vijf kersthits die je eigenlijk het hele jaar wel zou kunnen beluisteren.D...
Justin Bieber en David Guetta releasen videoclip van zomerhit: ‘2U’ Niemand minder dan Justin Bieber en David Guetta hebben zojuist de bijhorende videoclip van hun hitsingle '2U' gereleased.Justin Bieber en David...
Mariah Carey aangeklaagd door groep koorzangers De Amerikaanse zangeres Mariah Carey is aangeklaagd door een groep koorzangers die haar eind vorig jaar hebben begeleid tijdens haar kerstconcerten. ...
Acht nummers gebaseerd op ruzie in de muziekindustrie De hitlijsten worden veelvuldig gedomineerd door 'love songs'. Toch gaan niet alle nummers over liefde. Integendeel zelfs! Artiesten Nieuws heeft 8 tr...
5 Liedjes waarvan je niet wist dat Ed Sheeran ze schreef Ed Sheeran is een getalenteerde songwriter en heeft al veel grote hits geschreven. Maar wist je al dat Ed ook nummers voor andere artiesten heeft gesc...

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu