Deze artiesten stonden stomdronken op het podium

Geschreven door op 5 september 2017 om 17:19

We drinken allemaal wel eens een drankje in het weekend, maar de volgende artiesten kunnen er ook wat van. Sommigen vallen van ellende op de grond of kunnen de boel niet eens meer binnenhouden.

Dronken artiesten op het podium

Veel artiesten zijn al van jongs af aan te bewonderen in de showbizz-wereld. De meesten weten zich gelukkig artiest-waardig te gedragen. Bij de volgende artiesten loopt het echter iets minder gesmeerd.

Amy Winehouse

We kennen natuurlijk allemaal Amy Winehouse. De Britse jazz- en soulzangeres kwam vaak negatief in het nieuws vanwege haar overmatige drugs en alcoholgebruik. De zangeres heeft in 2006 zelfs het nummer ‘Rehab’ uitgebracht waarbij ze o.a. veel inspiratie haalde uit haar problematische drankgebruik.

Zoals je ziet in het onderstaande filmpje is Amy behoorlijk dronken en lukt het haar ook niet meer om goed te zingen.

Avril Lavigne

Het is alweer 2 jaar geleden dat Avril Lavigne voor het laatst nieuw materiaal uitbracht. Toch kondigde de zangeres eind 2016 via Instagram aan dat ze een nieuw album uit gaat brengen in 2017. Je kent haar vast wel van hits als ‘What The Hell’ en ‘Complicated’.

Er zijn complottheorieën waarin wordt beweerd dat Avril jaren geleden gestorven is. Een dubbelganger zou haar rol als artiest over hebben genomen. Of dit waar is? Wij hebben geen idee. Lavigne (of haar dubbelganger) heeft zichzelf in ieder geval compleet voor schut gezet in het onderstaande fragment.

Mariah Carey

In dit fragment is Mariah Carey druk bezig met het houden van een speech. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland. De inmiddels 47-jarige zangeres heeft zo te horen aardig wat alcoholische versnaperingen tot zich genomen voordat ze het podium betrad.

Guns N’Roses

Naast soloartiesten als Amy, Avril en Mariah weten de bandleden van Guns N’Roses ook wel raad met een borrel. In de onderstaande video hoor je dat Axl rose in het begin vraagt waar zijn schoenen zijn. Ook niet geheel onbelangrijk om schoenen aan te doen tijdens een optreden. Ondanks het dronkenschap klinken ze live niet eens zo slecht.

Justin Bieber

Justin Bieber, het meidenidool van dit moment, kan zijn borrel  zelfs niet binnen houden op het podium. Wat moet dat verschrikkelijk gênant zijn als je daar staat. Hopelijk luchtte het op Bieber!

Dit waren een aantal fragmenten van artiesten die zichzelf niet konden beheersen met een borrel. Zijn we iemand vergeten? Laat het ons weten in de comments!

And The Winner is..

Het onderstaande filmpje van Amy Winehouse is volgens ons de grote winnaar! De zangeres maakt om 1:26 een pirouette, maar die gaat niet helemaal zoals ze had gepland.. OEPS!

Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Mariah Carey terug naar Ziggo Dome met ‘All I Want For Christmas’ show Mariah Carey komt terug naar de Ziggo Dome! De Amerikaanse superster reist in december naar de Amsterdamse concertzaal, met haar 'All I Want For Chris...
Mariah Carey onthult jarenlange strijd met bipolaire stoornis Mariah Carey worstelt al zeventien jaar met een bipolaire stoornis. Deze onthulling deed de zangeres in een interview met People. Mariah Carey h...
8 bekende songs waar meisjes massaal naar zijn vernoemd Heb jij je naam te danken aan een van deze bekende liedjes? Artiesten Nieuws zet acht nummers voor je op een rijtje, waar ouders door de jaren heen hu...
Ed Sheeran vergeleek zijn uiterlijk met Harry Styles en Justin Bieber Het is geen geheim dat Ed Sheeran onzeker was over zijn uiterlijk. Nu maakt Ed Sheeran bekend dat hij zich zelfs vergeleek met zijn collega's, en goed...
Justin Bieber krijgt eigen tentoonstelling in Canadees museum Volgens People Magazine komt er een Justin Bieber tentoonstelling in zijn geboortestad Stratford. De exhibitie wordt 'Steps To Stardom' genoemd en gaa...
Justin Bieber gaat niet naar awardsshows tot hij een nieuw album heeft  Justin Bieber maakt bekend de Grammy's over te slaan dit jaar. Dit geldt voor alle awards shows totdat hij een nieuw album heeft uitgebracht. J...

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu