Extra concert Let’s Dance 2016 in Ziggo Dome aangekondigd

Geschreven door op 29 februari 2016 om 11:25

Dit jaar in november kunnen de voetjes weer van de vloer in een gloednieuwe editie van Let’s Dance! Er is wegens succes een extra show aangekondigd!

Let’s Dance extra concert

Goed nieuws voor fans van Let’s Dance! Humberto Tan, de bedenker van het evenement, heeft zojuist op Radio 100%NL bekendgemaakt dat er een extra concert gegeven wordt op vrijdag 18 november.

Kaarten voor het extra concert zijn onder ander verkrijgbaar via de volgende online verkoopunten:

Topticketshop Website Let’s Dance

 

Humberto Tan

Humberto Tan maakte tijdens een uitzending van RTL Boulevard bekend wie er onder andere in november op het podium staan. Nile Rodgers, frontman van discoband Chic, is een van de artiesten die optreedt tijdens de tweede editie van Let’s Dance in de Ziggo Dome. Ook dj Ben Liebrand en Robin S. zijn van de partij.

Humberto over het evenement:

“Dit had ik van te voren niet kunnen bedenken toen ik met het idee van een Let´s Dance rondliep. Echt een avond uit je dak gaan op een mix van disco hits uit ons collectieve geheugen en lekkere dance tracks van nu, samengesmolten in een spectaculaire show. Het zijn twee avonden geworden.”

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...