Dit zijn de 10 grofste nummers aller tijden

Geschreven door op 27 januari 2016 om 17:19
Snoop Dogg - Fotocredits: Soletron/SoletronFresh ( CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Smack My Bitch Up van The Prodigy, de Fuck You’s van Cee-Lo Green en Lily Allen… Groffe nummers zijn er genoeg, maar dit zijn de tien allergrofste!

10. Snoop Dogg & C-Murder ft. Magic – Down for my N’s

Op nummer tien vinden we de eerste (en zeker niet de laatste) hiphopplaat in de lijst. Snoop Dogg bracht Down for my N’s in 1999 uit en bevat 152 scheldwoorden, waarvan 93 keer het N-woord en 51 keer ‘fuck’.

9. YG ft. Jeezy & Rich Homie Quan – My Nigga

Op de negende plaats vinden we YG. Een populair nummer in de Verenigde Staten, met ruim 138 miljoen views op Youtube. Het nummer bevat 153 scheldwoorden, waarvan het beruchte N-woord maar liefst 128 keer wordt gebruikt. Dat is meer dan één keer per twee seconden!

8. Game ft. Lil’ Wayne & Chris Brown – Fuck Yo’ Feelings

Weer een hiphopnummer, met wederom veelvuldig gebruik van het woord om afro-Amerikanen mee te beschrijven. 81 keer ‘fuck’ en 53 keer het N-woord.

7. Fatboy Slim – Gangster Trippin

Een nummer waarin je wederom kunt horen hoe groot de vocabulaire van een artiest is. 103 keer hebben wij het woord ‘fuck’ geteld en 54 keer ‘shit’. In totaal 157 scheldwoorden.

6. PTAF – Boss Ass Bitch

Niet 100, niet 110, niet 120, niet 130, maar 131 keer gebruikt PTAF het woord ‘bitch’. In totaal komt het nummer op 177 scheldwoorden.

4. Trillville – Bitch Niggaz

Een gedeelde vierde plaats! Trillville gebruikt in totaal 187 scheldwoorden: 39 keer ‘bitch’, 87 keer het N-woord en op de derde plaats een nieuw woord: ‘hoe’ komt 35 maal voorbij.

4. RZA – Domestic Violence

Zo vriendelijk als de titel is, is de rest van het nummer ook. 66 keer ‘shit’, 55 keer ‘fuck’, 18 keer ‘hoe’, nog een aantal ‘bastards’, ‘bitches’, N-woorden en lichaamsdelen, en dan komt het totaal op 187 scheldwoorden.

3. Lil’ Wayne ft. Gunplay – Beat the Shit

Lil’ Wayne komen we voor de tweede keer tegen in de lijst, hij stond ook al op nummer acht. 56 N-woorden, 49 keer ‘ass’, 36 keer ‘pussy’, 32 keer ‘shit’ en dan noemen we nog niet eens alle van de 198 scheldwoorden.

2. David Banner ft. Pastor Troy & Bone Crusher – Fuck ‘em

Je bent een goede tweede als je 218 scheldwoorden kwijt kunt in minder dan vijf minuten. We hebben flink wat telwerk gehad aan dit nummer. 118 keer het N-woord en 86 keer ‘fuck’.

1. Lil’ Jon & The East Side Boys ft. Ice Cube – Real Nigga Roll Call

We konden onze oren niet geloven. 295 scheldwoorden in vijf minuten. Gemiddeld één per seconde. Waarvan 166 keer het N-woord. En ja, ook dit is – net als alle anderen – een hiphopplaat. Lil’ Jon heeft het grofste nummer van allemaal!

Grof taalgebruik

Verder is uitgezocht wie de grofste artiesten zijn: Lil’ Wayne, die je al twee keer in de lijst voorbij zag komen, heeft de grootste mond, gevolgd door Snoop Dogg, Jay-Z en 2Pac. In Nederland zijn de grofste artiesten ook rappers: Steen, De Jeugd van Tegenwoordig en Osdorp Posse mogen ook wel eens hun mond gaan spoelen.

Bron: Deezer/Artiesten Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes · Nieuws