Tiësto’s nieuwe videoclip is gefilmd door YouTubers

Geschreven door op 9 februari 2017 om 16:28

Tiësto heeft vandaag de nieuwe video voor zijn single ‘On My Way’ uitgebracht! De video van de dj is op een wel hele bijzondere manier gemaakt. 

Tiësto – ‘On My Way’

De video voor de nieuwe single van Dj Tiësto is uit! De video voor On My Way is op een wel hele bijzondere manier gemaakt. Hoe dan? De video is gefilmd door acht YouTube-sterren. De YouTubers kwamen naar Las Vegas om de verjaardag van de dj te vieren.

Zo zit de video in elkaar

De YouTubers RCLBeauty101 uit Amerika, Were Vertumorro uit Mexico, Dagi Bee uit Duitsland, The Royal Stampede uit Australie, HIKAKIN en SEIKIN uit Japan en LubaTV uit Brazilië filmden ieder hun reis naar Las Vegas en het feest van Tiësto. Het is voor het eerst dat een videoclip wordt gemaakt van beeldmateriaal dat gemaakt is door YouTubers.

Hier kan je de dj ook zien

Op vrijdag 3 maart staat de dj in de Ziggo Dome in Amsterdam tijdens Don’t Let Daddy Know. Op Koningsdag staat de dj op het podium tijdens het Kingsland festival. Dit in Oldenzaal, Amsterdam én Den Bosch.

Bekijk hier de video voor On My Way:

YouTube player

Bron: Maxazine, Hitkrant

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuwe singles · Nieuws · Tiësto Nieuws · Videos