Jay Z wil Harry Styles transformeren tot ‘megaster’

Geschreven door op 3 januari 2016 om 15:21
Jay-Z - Fotocredits: Rich Thane - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Nu Harry Styles zijn solocarrière verkent, hapt Jay Z direct toe. “Binnen een jaar is hij de grootste ster ter wereld”, aldus de rapper en man van Beyoncé. 

Harry Styles een solocarrière

Gisteren schreef de media al over de nummers die Harry Styles onder zijn eigen naam had ingeschreven bij de American Society of Composers, Authors and Publishers. Hoewel hij volgens de credits van de nummers al hulp heeft gehad van sterproducer Gary Go en Snow Patrol-gitarist Johnny McDaid, wil ook Jay Z zijn steentje nog bijdragen. Hij blijkt grootse plannen te hebben met Harry Styles. De rapper en man van Beyoncé denkt dat hij de aangewezen persoon is om de solocarrière van de zanger van de grond te krijgen nu One Direction een pauze heeft ingelast.

De woorden van Jay Z

”Harry heeft geen hulp nodig bij het creëren van naamsbekendheid, iedereen ter wereld weet wie hij is”, zegt Jay Z in een interview met Daily Star Sunday. ”Maar hij kan wel hulp gebruiken bij de overstap van groepslid naar individuele artiest. Ik kan ervoor zorgen dat hij met grotere artiesten en de belangrijkste producers gaat samenwerken en dat hij binnen een jaar de grootste ster ter wereld is.”

Jay Z zou Harry ook graag een contract aanbieden bij zijn platenlabel Roc Nation. Maar de Britse zanger staat momenteel nog onder contract bij Simon Cowell. ”Ik zou Harry dolgraag binnenhalen, maar Simon wil ongetwijfeld ook met hem blijven samenwerken. We zouden een samenwerking kunnen overwegen. We hebben allebei goede en nuttige kwaliteiten.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·