Daniel Norgren voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 23 februari 2016 om 12:39

De Zweedse singer-songwriter Daniel Norgren komt naar Nederland! De singer-songwriter staat eind oktober in de grote zaal van Paradiso.

Daniel Norgren naar Paradiso Amsterdam

De Zweedse singer-songwriter Daniel Norgren komt naar de grote zaal van Paradiso Amsterdam! Eerder gaf hij al uitverkochte concerten in concertzaal Bitterzoet en Paradiso Noord. De show vindt plaats op maandag 31 oktober om 20:30 uur ’s avonds.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande zaterdag 27 februari in de verkoop. De kaartverkoop loopt via de website van Ticketmaster.

The Green Stone

De Zweedse muzikant en zijn begeleiders Anders Grahn en Tim Grundtman, eveneens multi-instrumentalisten, staan bekend om hun eigenzinnige, robuuste songs die prachtig traditioneel en toch eigentijds klinken. In het najaar van 2015 bracht Norgren zijn tweede album van dat jaar uit: The Green Stone. Dit album nam hij voor de helft thuis met zeldzame vintage orgels uit zijn persoonlijke verzameling op en voor de helft in de studio.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.