Will Smith kondigt komst nieuwe muziek aan met rap op YouTube

Geschreven door op 24 mei 2018 om 14:57
Will Smith - Fotocredits celebrityABC - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Er is nieuwe muziek van Will Smith onderweg! Dit kondigde de acteur/muzikant aan via een video op YouTube, waarin hij een vurige rap ten gehore brengt. Eerder werd al bekend dat Smith dit jaar het officiële WK-lied zingt. 

Nieuwe muziek Will Smith op komst

Geweldig nieuws voor fans van Will Smith. De ‘Fresh Prince’ is klaar om nieuw werk te releasen. Dit vertelde de celebrity in een video, die hij onlangs uploadde op YouTube.

In de clip genaamd ‘Messing around in the studio‘ brengt Smith een rap ten gehore. Hij gaat daarbij niet alleen in op zijn terugkeer naar muziek, maar ook op zijn persoonlijke leven. Hij heeft het in zijn rijm onder andere over hoe hij ‘chillt‘ met zijn mama én Obama en gaat daarnaast kort in op de hardnekkige roddels over een breuk tussen hem en zijn vrouw Jada Pinkett Smith.

20 years of swag ya’ll just witnessed, stop the divorce rumors and mind ya’ll damn business.”, aldus de rapper in zijn rap.

Officiële WK-lied

Het vorige album van Smith ‘Lost & Found‘ stamt alweer uit 2005. Het ziet eruit dat het nu dertien jaar na later tijd is voor zijn grote terugkeer. Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Will het officiële lied van het WK voetbal zingt. De track werd door dj Diplo geproduceerd en heet ‘Live it Up‘. Het nummer is vanaf deze vrijdag te beluisteren en op 7 juni releaset de wereldvoetbalbond FIFA de officiële video bij het nummer.

YouTube player

 

Bron: Billboard, Vibe

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.