Paul Kalkbrenner naar de Melkweg in Amsterdam

Geschreven door op 17 februari 2017 om 11:44
Paul Kalkbrenner - Foto: Pkalk10 - (Bron: Wikimedia Commons)

Goed nieuws voor fans van de Duitse Paul Kalkbrenner! De dance artiest komt met zijn ‘Back To The Future Tour’ naar de Melkweg in Amsterdam!

Paul Kalkbrenner concert

Paul Kalkbrenner komt naar Nederland! Op donderdag 4 mei is hij te zien in de Melkweg in Amsterdam. Met mixtape serie: Back To The Future keert de Duitser terug naar de begindagen van zijn liefde voor techno muziek.

Voor deze mixtape serie gebruikte de producer 5000 nummers die hem als tiener in de club zijn bijgebleven, daarna smolt hij de nummers samen tot drie uur durende mixes. De show in de Melkweg is dan ook onderdeel van de gelijknamige Back To The Future Tour. De festivalpodia ontwijkend speelt de dance artiest op deze tour intieme shows, waarbij zijn ontwikkeling als artiest naar voren komt.

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert gaan op woensdag 22 februari in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Kaarten Kalkbrenner presents Back To The Future

Secundair:

Kaarten Kalkbrenner presents Back To The Future

Paul Kalkbrenner

De Duitser is niet alleen muziekproducent, maar ook live-artiest. Hij is vooral actief in de technoscene. Kalkbrenner’s grote doorbrak vond plaats na de uitgave van de film Berlin Calling in 2008. De producent had daar de hoofdrol en produceerde de muziek voor de film. In 2011 stond hij zelfs op plaats 62 in de DJ Mag Top 100 dj’s.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.